Tous les catalogues
Vacatures Ervaren Integratiespecialist (project)
Functieprofiel

In verband met implementatie van een nieuw ERP systeem zijn wij ter versterking van ons IT team tijdelijk op zoek naar een ervaren integratiespecialist.

Onze organisatie maakt gebruik van een groot aantal verschillende applicaties en datastromen. Denk hierbij aan ERP, WMS, CRM, webshops en maatwerk applicaties als ook aan datastromen zoals EDI (orders, facturen, etc.) en data bestemd voor rapportages/data-analyse.

Je werkzaamheden bestaan uit het ombouwen van een groot aantal reeds bestaande interfaces. Dit doe je met integratiepakket Dell Boomi en dus is kennis hiervan een absolute must. Je ontwerpt je Boomi processen aan de hand van beschikbare interfacedefinities. Na het bouwen van de interfaces onderwerp je ze aan uitvoerige tests en documenteer je het ontwerp m.b.v. Atlassian Confluence.


Jouw Kennis:

  • Dell Boomi
  • API Management
  • XML, JSON, SOAP, REST, EDI (EDIFACT), SFTP, AS2, SQL
  • Atlassian Confluence

Jouw profiel:

  • Een relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld informatica.
  • Meerdere jaren ervaring met applicatie integraties en het ontwerpen van nieuwe interfaces.
  • Als persoon ben je analytisch, flexibel, oplossingsgericht en pro-actief.

Wie zijn wij:

Newco Europe is de one-stop-shop supplier van non-food artikelen voor de tankshop en is binnen dit kanaal marktleider in de Benelux en daarnaast actief in Denemarken, de UK, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Newco is The non-food company en dit betekent voor ons de beste zijn in wat we doen binnen het petrolkanaal. Door onze krachten op het gebied van data analyse, category management, logistiek en sales support te bundelen, brengen we non-food naar een hoger plan!


We bieden je een opdracht in een snel groeiende organisatie waar we vertrouwen op de kracht van kennis en ontwikkeling. Wij dragen zorg voor de non-food uitdagingen waar onze klanten tegenaan lopen om zo waardevolle groei te creëren. Dit doen we door het bieden van een 360˚ non-food oplossing voor tankstations gebaseerd op category management. We streven naar een vijfsterren klantenservice en we verbeteren continue onze interne en externe processen. Dit alles doen we met enthousiasme, betrokkenheid en veel plezier!


Locatie

Eindhoven

Publicatiedatum

21-02-2020

Contactpersoon

Afdeling HR

E: info@werkenbijedco.nl