Catalogus:
Newco Nieuws Handhygiëne belangrijker dan ooit
30103-NC-Landingspage_Banner_desinfectiezuil_NL_1280x280.jpg
desinfectie-contactloos.png

Contactloze sensor

desinfectie-instellen.png

Hoeveelheid desinfectant zelf in te stellen: 1,2 of 3 verstuivingen 

desinfectie-navullen.png

Eenvoudig na te vullenVanaf de start van de Corona crisis heeft het RIVM veel nadruk gelegd op het vaak en goed wassen van de handen. Wanneer dit niet kan, zijn desinfecterende handgels een goed alternatief, waar dan ook direct een enorme run op ontstond. Veel shops hebben nu bij de ingang pompjes met desinfecterende handalcohol staan. Een noodoplossing die helaas niet erg hygiënisch is, wanneer je je bedenkt dat iedereen de pompjes aanraakt. Tijd voor een goede oplossing!


Eind maart, toen het Covid-19 virus hoogtij vierde in Nederland werd ons heel duidelijk: hygiëne is key. Nieuw in ons assortiment zijn daarom de contactloze desinfectiezuilen. Met deze desinfectiezuil kunnen bezoekers en medewerkers snel en contactloos hun handen desinfecteren. De dispenser heeft een sensor die zorgt voor automatische afgifte van de 70% handalcohol. 1 liter navulverpakking in de dispenser gaat 2000 verstuivingen mee. Kortom: een structurele oplossing voor handhygiëne.


Contactloos desinfecteren als extra service


De desinfectiezuilen met sensor die wij aanbieden worden direct bij de deur geplaatst. Ze zijn subtiel in vormgeving maar vallen goed op. En het grote voordeel is dat men de pomp niet hoeft aan te raken. De verwachting is dat, ook wanneer het virus onder controle zal zijn, handhygiëne een belangrijk en vast onderdeel van onze levens wordt. De zuil is daarom gemaakt van metaal voor een tijdloze uitstraling en een lange levensduur. U biedt uw klanten hiermee een extra service waarmee u betrouwbaarheid én veiligheid uitstraalt.


Interesse? Neem contact met ons op!`


Neem contact op met uw verkoopadviseur of bel/WhatsApp naar 040-4024300.

desinfectiezuil.jpg