Catalogus:
Newco Nieuws Nieuw: AllRide all-season screenwash -5°C

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn bieden wij u vanaf dit voorjaar AllRide screenwash all-season aan. Deze allround screenwash verwijdert vuil van autoruiten en beschermt gelijktijdig tegen vorst. Dit product kan dus het gehele jaar aangeboden worden zodat een zomer/winter wissel niet meer nodig is. Dit zorgt voor lagere restvoorraden en u heeft het hele jaar het juiste product in het schap staan.

De screenwash heeft een vorstbescherming tot -5°C, wat ideaal is voor de hedendaagse gemiddelde winteromstandigheden. Bovendien verwijdert dit product effectief en streepvrij vuil en insecten van autoruiten en laat bovendien een frisse oceaan geur achter. De screenwash is kant-en-klaar hetgeen het gebruiksgemak voor uw klanten verhoogd. Uiteraard hebben wij voor strengere vorst nog steeds de -15°C en -20°C voor u beschikbaar.

Een ander bijkomend voordeel is dat de all-season screenwash niet onder de ADR wetgeving valt. ADR is een Europees verdrag over het internationaal vervoeren van gevaarlijke goederen over de weg. Omdat -5°C screenwash minder ethanol bevat, wordt het product niet beperkt door deze wettelijke bepalingen. Daardoor hoeft er bijvoorbeeld niet meer geïnvesteerd te worden in lekbakken en buitenbunkers. Met de nieuwe screenwash -5°C is het toegestaan om hele pallets met het product neer te zetten voor massaverkoop. Bovendien levert het gemak op als een pallet niet hoeft te worden afgestapeld.

De nieuwe all-season screenwash is verkrijgbaar in een pouch van 3 liter en een kan van 5 liter. De pouch verpakking kan gemakkelijk klein gemaakt worden wat zorgt voor minder afval. De 5 liter kan is 100% recyclebaar. Hierdoor verkleint de ecologische footprint van deze producten en zijn ze dus duurzamer.

De AllRide all-season screenwash 3ltr en screenwash 5ltr zijn vanaf nu beschikbaar in onze webshop!